Trusting Hearts

Jeg har så uendeligt meget at være taknemmelig for. Alt i mit liv er jeg taknemmelig for. Jeg er rørt og sårbar i dag. Fuldstændig fyldt op af kærlighed og tillid til mine børn. Til mit liv. Til min rejse. Mine børn er to små magiske væsener, der har lagt deres hjerter i mine hænder. Det er min absolut fornemmeste opgave at passe godt på dem. At vise dem, hvor god og smuk verden er. Og hvor lidt de i virkeligheden skal gøre for at bidrage til denne overdådige skønhed og uendelige magi. Det eneste de skal gøre, er at være sig selv, være tro mod deres sjælekald og være nysgerrige på sig selv og andre. Stå ved hvem de er, mærke hvorfor de er her og vise det til verden.

De skal altid vide, at deres bidrag er dem, de er. At deres værdi er dem, de er. Og at de eneste, som de virkelig ikke må skuffe i dette liv, er dem selv.

Det er min fornemmeste opgave at inspirere dem til at leve med hjertet forrest ❤️

XOXO Thoughts from a passionate nutcase 🙋🏽‍♀️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s