It’s About Me

Jeg trives bedst i selskab med andre, der følger deres hjertes visdom og kald, og som tør vise og fremhæve deres sande jeg og skæve sider. Mennesker, der tør være autentiske og som jeg kan mærke. Jeg vil altid gerne kende mennesker lidt dybere, og tør være sårbar for at komme tættere på. 

Jeg gør ikke noget, hvis jeg ikke har hjertet med og kan mærke overensstemmelsen med mine værdier. Hun er stædig som en tyr (hvilket er mit stjernetegn), og kæmper altid for det, jeg tror på. Jeg kan godt lide at provokere dem, der siger at noget ikke kan lade sig gøre ved at få det til at ske. Jeg taler virkelig meget, og skal til tider afbrydes. Og jeg skal blive meget bedre til at lytte. Samtidig er jeg blid, blød og bestemt. Jeg ville aldrig blive mere end kopi-pige i en stor amerikansk virksomhed, hvor man skal have albuerne fremme, for jeg trives ikke i konkurrenceprægede kulturer, hvor andre vil frem på bekostning af andre. Jeg har en stor passion for det, jeg foretager mig og trives kun, hvis alle trives og udvikler sig. Min succes skal aldrig være på bekostning af andres. I min verden bliver 1+1 til 11.

Med min mand og vores to små børn lever vi et institutionsfrit familieliv på Frederiksberg med kerneværdierne i højsædet – for jeg kan bare ikke passe ind i de eksisterende kasser, og derfor går jeg mine helt egne veje. Tanken om mandag-fredag 8-16 kvæler min sjæl. Jeg tror ikke på, at livet skal gøre lidt naller, og at det er en forudsætning for at nå til noget godt senere i livet. Erfaringer gør mig klogere og hjælper mig til løbende at rette mit liv til, så jeg nyder det mest muligt. Jeg tror på at mærke hver dag, hvad der gør mig glad og hvad min krop og sjæl kalder på – og så gøre netop det. Jeg nyder og dyrker taknemmeligheden for stort og småt hver dag. 

Jeg prøver ikke at regne mit fremtidige jeg ud, det ville være spild af min energi. Nuet er den lille plet i universet af overflod, der er uden grænser. Så jeg vil hellere befinde mig dér både fysisk og mentalt. 

The Walnut

Jeg vil have lov til at skinne stærkt i mit eget lys, og insisterer på, at der er plads til mig og alle mine finurligheder. Jeg ønsker altid for andre, at de gør det samme og tager deres plads. Jeg er dedikeret til mit spirituelle arbejde og personlige udvikling, hvorfor jeg er lykkelig for at være i gang med Den Spirituelle Uddannelse hos en vis kvinde i et kærligt fællesskab.

Jeg er en øko-nørd, drømmer om at unschoole vores unger og elsker at kigge på månen. Mit hjerte banker stærkt for natur, yoga, at skrive, læse bøger og suge viden til mig. Jeg er evigt nysgerrig på psykologi, spiritualitet, naturmedicin, det nye menneskesyn, alternative levemåder og gammel visdom. Jeg elsker at blive udfordret i mine perspektiver samt at udfordre og rykke til andres grænser – især ift. hvordan man kan leve sit bedste liv og få det umulige til at lykkes. Det er der lige så mange opskrifter på, som der er mennesker. 

Jeg har en Cand.merc. i Business Administration & Psychology fra Copenhagen Business School og har arbejdet med bl.a. forretningsudvikling og HR i startup-virksomheder i Danmark og udlandet. Jeg har været nøgleperson i opbygningen af to danske startups, Zircles og Mover, så jeg har prøvet at have de fleste sjove hatte på, der findes i en virksomhed fra kundeservice til vicevært til regnskab.

Derudover er jeg i gang med en yogalæreruddannelse (har også kursus i børneyoga), træner et gymnastikhold for børn med konceptet ”fri leg”, har været model i +15 år samt er frivillig i Hjemmepassernes Landsorganisation og Learning Mission. 

Spørgsmål til ovenstående eller andet er mere end velkomne – tak fordi du læser med.

XOXO Thoughts from a passionate nutcase

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s