About The Nutcase

Hej og velkommen til The Walnut!

I mit lille univers deler jeg mine tanker om en plantebaseret livsstil, fysisk og mental sundhed, familie, relationer og bæredygtighed.

Jeg begyndte min plantebaserede rejse i sommeren 2015, og har siden fået utallige åbenbaringer ift. min livsstil, og hvordan jeg kan leve mit drømmeliv med mindst mulig påvirkning af kloden. At blive mor i sommeren 2018 og sommeren 2020 har desuden vækket mine urinstinkter til live, og moderskabet har på alle måder været en livsforandrende oplevelse for mig. Vi har valgt et liv uden institutionalisering af vores børn, da tiden sammen som familie er vores vigtigste prioritet.

Jeg er født og opvokset i Storkøbenhavn og har boet i København de sidste 10+ år. Har en Cand. merc. i Business Administration & Psychology fra Copenhagen Business School og har arbejdet med forretningsudvikling og HR i start-up virksomheder i Danmark og udlandet. Udover hverdagen med min familie laver jeg modelarbejde og diverse frivillige aktiviteter.

Jeg gør mig umage for selv at leve og inspirere andre til et liv, der leves med hjertet forrest, og som er fyldt med stærke relationer. Et liv med styrken til at følge sin intuition, og med plads til at være sig selv i solide fællesskaber bygget på respekt og forståelse – et liv med hjerterum.

Tak fordi I læser med!

XOXO Thoughts from a passionate nutcase 🙋🏽‍♀️

FullSizeRender

Hi and welcome to The Walnut.

I am a passionate vegan with an interest in a plant based lifestyle, ecology, physical and mental health, sustainability and humanity’s imprint on the globe. This blog is made for sharing thoughts and (hopefully) inspiration for a plant based lifestyle and a balanced life where the heart and strong relations dominate.

I was born and raised in Greater Copenhagen and have lived in Copenhagen for the past 10+ years. M.Sc. in Business Administration & Psychology from Copenhagen Business School and have previously worked with HR, recruitment and business development in start-up companies. Besides the time with my family I work a bit as a model and do various volunteer activities.

I make an effort to live a life based on passions and strong instincts and hope to inspire others to do the same. 

Thanks for reading!

XOXO Thoughts from a passionate nutcase 🙋🏽‍♀️