Worth and Love

Vores værd skal ikke forhandles med andre mennesker. Vores værd bærer vi i vores hjerte. Jeg ved, hvem jeg er, hvad jeg er værd og det kan aldrig være til forhandling. Hvis jeg skal forhandle om, hvem jeg er og hvad jeg er værd, så passer jeg måske nok ind i et ydrestyret billede af andres forventninger, men jeg tilhører ikke længere mig selv. Og det er jeg ikke villig til.

Men jeg er altid villig til en åben og ærlig dialog om, hvem jeg arbejder på at være. Min personlige og spirituelle udviking. Helt konkret har jeg en To Be List med mine ønsker til at være i livet på:

 1. At være kærlig overfor mig selv og andre
 2. At nyde til fulde og altid gøre det, der nærer min sjæl
 3. At være undersøgende og nysgerrig på mennesker og livet
 4. At være ligeglad med andres holdninger, forventninger og syn på mig og mit liv
 5. At være tålmodig og langsom
 6. At være nærværende og tilstede lige her
 7. At være taknemmelig for stort og småt
 8. At være mere afslappet og tage lettere på det hele
 9. At være tro over for mine egne grænser og respektere andres
 10. At være forbundet til og lytte til min intuition
 11. At være mig – evigt i udvikling

Det vigtigste ved denne liste er, at den ikke er lavet for at imponere andre. Jeg tror ikke andre vil elske mig, holde af mig, se op til mig, anerkende mig etc. på baggrund af ovenstående. Andre mennesker er slet ikke en faktor her. Ikke på anden vis end, at jeg håber at kunne inspirere andre til at lave deres egne To Be Lister. Ovenstående er vigtige for den måde, jeg gerne vil være i verden på. Det jeg bestræber mig på for at leve et autentisk og nærværende liv for min egen skyld. Ingen andres. Så jeg kan få det bedste ud af den tid, som jeg er her i denne lånte krop.

Vi tror tit, at vi skal lave os selv om for at blive elsket og være værdifulde. Men jeg tror inderligt på, at vores værd bæres i vores hjerte og at vi alle ER kærlighed. Så det er ikke noget, vi skal søge udenfor os selv. Den er i os allerede, og når vi mærker dette, så er det muligt at sende den ud i verden som et strålende lys. Vi kan ikke give noget væk, som vi ikke selv har. Så husk, hvad du er og hvor meget du er værd. Det er sikkert meget mere end du tror. Du ER kærlighed og du ER værdifuld ❤️

XOXO Thoughts from a passionate nutcase 🙋🏽‍♀️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s