Why The Walnut?

Denne blog er mine tusinde tanker i en nøddeskal, for jeg er så absolut en passioneret nutcase!

Jeg ønsker at dele erfaringer fra mit liv, og sprede budskabet om det gode liv uden, at kloden behøver lide under vores vaner. Inderst inde har jeg nok altid været en lille hippie, men hun er for alvor vækket til live de seneste par år, og kommer til at folde sig ud i mit lille univers her.

Emnerne vil være bæredygtighed, økologi, plantebaseret livstil, velvære, fysisk og mental sundhed, ambitioner og handle om min rejse for at skabe et liv med hjerterum og stærke relationer.

Min kæreste har altid kaldt mig “den lille nød”. Desuden elsker jeg valnødder og de er kendt som brainfood. Så med ønsket om at skabe indhold på bloggen, der kan blive brainfood for mine læsere, blev navnet The Walnut. Jeg kan dog ikke løbe fra, at det også bliver mit fristed til afløb for mit massive tankemylder.

Ambitionen er at sætte liv i spændende debatter, inspirere, udvide horisonter og i sidste ende gøre verden til et bedre sted – en handling ad gangen. Sådan helt “skønheds-konkurrence-agtigt”. For der er virkelig intet, jeg hellere vil og det er mit motiv. Det her handler om langt mere end mig – det handler om alle levende væsener og vores planet. Vores fælles levested, der er gevaldigt under pres og som trænger til al den omsorg og kærlig, der er mulig for os at mønstre. Individ for individ.

Hvis bare et enkelt andet menneske bliver bevidst om sit aftryk på kloden og vil ændre småting i dagligdagen efter at have læst med her, så er jeg lykkelig. For alle kan gøre en forskel. Selv små handlinger kan sende kaskadeeffekter ud i det store univers og have afgørende betydning.

After all: Hvis du tror, du er for lille til at gøre en forskel, så prøv at sove med en myg i soveværelset.

 XOXO Thoughts from a passionate nutcase 🙋🏽‍♀️

241900_10200192931810387_1407517833_o

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s